Sosyal Medya

Güncel

FET֒nün PKK’lı gelini!

Hakkari’de FET֒cü F.Ö. ile karısı PKK’lı terörist E.Ö.’nün evine yapılan baskında kaçak sigara ve çay ele geçirildi. FET֒cü-PKK’lı terörist çiftin yurtdışına kaçtığı belirlendi.



Hakkari'nin Çukurca Ä°lçesi’nde yapılan bir terör operasyonunda Türkiye’yi hedef alan hain örgütlerin yaptığı iÅŸbirliÄŸinin ilginç bir delili daha ortaya çıktı. Kendisi FETÖ/PDY, eÅŸi PKK/KCK üyesi olan kiÅŸinin evinde gümrük kaçağı sigara ve çay ele geçirildi, bir kiÅŸi gözaltına alındı. Hakkari Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, terör örgütlerinin faaliyetlerinin deÅŸifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalışmaların sürdüğü bildirildi. Açıklamada, ÅŸu ifadelere yer verildi: “Çukurca Cumhuriyet BaÅŸsavcılığı’nca yürütülmekte olan soruÅŸturma gereÄŸi terör örgütü mensuplarının sadece kendi aralarında irtibat saÄŸlamak üzere ‘ByLock’ isimli programı kullandığı tespit edilen ve daha önce bir suçtan kaydı bulunan F.Ö ve PKK/KCK terör örgütü üyeliÄŸi bulunan eÅŸi E.Ö›nün Çukurca Ä°lçesi Ormanlı mezrasında bulunan ikametinde 3 Mayıs günü Ä°lçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro AmirliÄŸi ekiplerince yapılan aramada bin paket gümrük kaçağı sigara, 30 paket halinde kaçak çay, hakkında Çukurca Sulh Ceza HakimliÄŸi’nce toplatma kararı bulunan üzerinde ‘Te Na Be’ ibaresi bulunan broşür ele geçirilmiÅŸtir.”

BİR KİŞİ GÖZALTINDA

Silahlı terör örgütleri FETÖ/PDY üyesi F.Ö ve PKK/KCK üyeliÄŸi bulunan E.Ö›nün yasadışı yollardan yurtdışına kaçtığından yakalanamadığı vurgulanan açıklamada, arama sırasında evde bulunan T.Ö’nün gözaltına alındığı belirtildi.       

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.